25 Mart 2013 Pazartesi

Otokar

OTKAR - Otokar Ilk dokuz aylik cirosunu, geçen yila kiyasla yüzde 29 oraninda artiran Otokar'in 2006 üçüncü çeyrek cirosu 260 milyon YTL olarak gerçeklesti. Koç Toplulugu sirketlerinden Otokar...
OTOKAR Masraflari Otokar tarafindan karsilanan tatile 10 mavi yaka çalisani, esleri ve çocuklari olmak üzere toplamda 43 kisi katildi. Sakarya'nin en büyük sirketlerinden Otokar, Koç Toplulugu'nun.
Otokar presented its worldwide known COBRA tactical wheeled armoured vehicle at KADEX, which is held between 3 & 6 May, 2012 at Air Force Base in Astana, Republic of Kazakhstan.
Otokar Otokar minibüs, küçük otobüs, zirhli araç, arazi araci üreten bir Koç Holding istirakidir. … Ayni dönemde Otokar hisselerinin büyük bir bölümü Koç Holding tarafindan satin alindi.
Otokar Otokar dünyanin önde gelen askeri araç tasarim ve üreticilerinden biridir. Otokar'in askeri araç ürün yelpazesini daha yakindan tanimak için tiklayiniz. 4 Ocak 2013.
Otokar hakkinda ansiklopedik bilgi 1990'lara yaklasirken zirhli teknolojisini ve askeri araç bilgisini birlestirerek Otokar tasarimi zirhli taktik araçlari üretmeye basladi. Otokar, 1997'de.
Sakarya Otokar Otomotiv Haberleri 28 Mayis 2011 Otokar,Avrupa yolunda http://www.busfahrt.com/zeitschrift/aktuelle-ausgabe/131-technik/2251-auf-dem-weg-nach-europa.html - Fransa pazarinda iyi satislar yapmakta olan Otokar...
Otokar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder