22 Mart 2013 Cuma

Hastane gemi

Mavi Marmara "hastane gemi" olacak - YENI ASYA IHH Baskan Yardimcisi Yasar Kutluay, Gazze'ye insanî yardim götürürken uluslararasi sularda Israil askerlerinin saldirisina ugrayan "Mavi Marmara" gemisini "hastane gemi"' yapmayi ve Somali'ye...
Gestas'tan Hastane Gemi Projesi Haber FX Herhangi bir olaganüstü durumda Saglik Bakanligi bize geminin hastane gemi olarak kullanilacagini söyleyince 6 saatlik süre içinde gemiyi aninda hastane gemiye çevirecegiz.
Gestas'tan hastane gemi projesi - Eczane Sigortasi Herhangi bir olaganüstü durumda Saglik Bakanligi bize geminin hastane gemi olarak kullanilacagini söyleyince 6 saatlik süre içinde gemiyi aninda hastane gemiye çevirecegiz.
Saglik Bakanligi 'yüzen hastane' alacak - 21 Aralik 2011 / 00:10 21 Aralik 2011Gemi hastane sayesinde denize yakin bölgelerdeki afetlerde daha etkin saglik hizmeti verilebilecegi belirtilirken, Türkiye yardim elini uzattigi ülkelere de artik yüzen hastane ile ulasacak.
Hastane 1 Eylül 2010 Hastane gemisi, hastalarin ya da yaralilarin tedavisi ve tasinmasi için düzenlenmis gemi. (Hastane gemileri uluslararasi antlasmalarin korumasi altindadir.
hastane gemisi anlami | sözce sözlük | hastane gemisi ne demek Güncel Türkçe Sözlük. hastane gemisi anlami is. den. Savas, afet vb. durumlarda hasta bakimi için ayrilan özel donanimli gemi.
Hastane gemisi nedir, hastane gemisi ne demek, hastane gemisi es... hastane gemisi nedir? hastane gemisi ne demek? hastane gemisi kelimesinin es anlamlisi. hastane gemisi nedir? hastane gemisi ne demek, hastane gemisi es anlamlisi, hastane gemisi...
Hastane gemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder