27 Mart 2013 Çarşamba

Fatih Sultan Mehmed

Fatih Sultan Mehmet - Ansiklopedika Fatih Sultan Mehmet, ulemaya her zaman saygi göstermistir. Çelebizade Mehmed, Molla Ilyas, Mola Gürani, Molla Yegan, Aksemseddin ve Kasapzade Ibrahim'den ders almistir.
Fatih Sultan Mehmet Egitim ve Arastirma Hastanesi Copyright @ 2004 T.C.S.B. Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Arastirma Hastanesi Tüm Haklari Saklidir. Bugün : Toplam : ip adresiniz : 178.154.255.135 www.bilbest.com.
Kim Kimdir?T Biyografi Bankasi - FORSNET Hz.Muhammed'in (S.A.V) hadisi serifinde müjdeledigi Istanbul'un fethini gerçeklestiren büyük komutan olmayi da basaran Fatih Sultan Mehmed...
Fâtih sultan mehmed devri Dogum tarihi hakkinda farkli görüslerin bulunduguna temas edilen Fâtih Sultan Mehmed'in annesinin kimligi hakkinda da degisik görüsler bulunmaktadir.
Fatih Sultan Mehmet Bir cephesinde "Cihan Fatihi" nâmli Sultan Mehmet, diger cephesinde ise "Kazikli Voyvoda" nâmli Romen Prensi Vlad Tepes'in yer aldigi son derece trajik bir öykü bu...
Fatih Sultan Mehmed Biyografi.info Murad'in Hüma Hatun'dan olan ogluydu olarak dünyaya gelen Fatih Sultan Mehmed, Molla Gürani gibi dönemin ünlü bilginlerinden özel dersler alarak yetisti.

Fatih Sultan Mehmed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder