30 Mart 2013 Cumartesi

Okan Bayülgen

okan bayulgen Yazar: okanbayulgen, okan bayulgen.Blog Mart 2011 tarihinden beri yayinda., en az 1 719 200 takipçi .okan bayulgen (@okanbayulgen) on Twitter.
Okan Bayülgen 2 Mayis 2011 Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964'te Cihangir'de dünyaya geldi. Bayülgen henüz 6 yasindayken, öz babasi, Albay Hamid Bey'in oglu, hukuk ve gazetecilik egitimi almis Ümit Bayülgen ile annesi ressam Ayla Hanim bosandilar.
Okan Bayulgen - Sigara Tartismasi (Yeditepe Üniversitesi Söylesisi Okan Bayülgen'in Yeditepe Üni'de sigara üzerine söyledigi zirvalar kendini...
Okan Bayülgen Okan Bayülgen, 23 Mart 1964'te Istanbul'da dünyaya geldi. Asil adi Okan Kaan Bayülgen olup, hukuk ve gazetecilik egitimi almis bir baba ile ressam bir annenin ogludur.
Okan Bayülgen Biyografi.info Okan Bayülgen, 1964 Istanbul dogumlu televizyon programcisi, sinema ve tiyatro oyuncusu; ayrica tiyatro yönetmeni, dublaj sanatçisi ve fotografçi.
Okan Bayülgen / Fan / Kanal D Okan Kaan Bayülgen. 23 Mart 1964, Istanbul Cihangir dogumlu, Türk sovmen, sunucu, sinema ve tiyatro oyuncusu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapimci, seslendirme ve fotograf sanatçisi.
Bayülgen, Okan Sanatçinin yer aldigi projeler, biyografisi ve iletisim bilgileri bulunuyor.
Okan Bayülgen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder