25 Mart 2013 Pazartesi

Metrobüs

Etiketler - Anadolu Ajansi "metrobüs" etiketi için arama sonuçlari … Metrobüs yeni hatta yollarda. Avcilar-Beylikdüzü hattinda metrobüs deneme seferleri basladi.

IETT Istanbul Elektrik Tramvay ve Tünel Isletmeleri'nin etkinlikleri, hizmetleri, yönetimi, ihaleler ve yenilikler hakkinda bilgi veren resmi sitesi.Merve Mah. Mimar Sinan Bulv. No:334, Yenidogan, Sancaktepe, Istanbul - Asya tüm adresler +90 (216) 311-09-99
Metrobüs - Güncel Konular En son haberler, olaylar ve trendler CNNTurk.com Oynat Metrobüs yoldan çikti Avcilar - Zincirlikuyu seferini yapan metrobüs, Okmeydani mevkiinde yoldan çikti. E-5'in orta serine kadar ilerleyen metrobüs güçlükle durdu.
Istanbul Metrobüs Seferleri 34Z Zincirlikuyu - Sögütlüçesme Metrobüs Hatti. Zincirlikuyu - Sögütlüçesme Metrobüs Hatti Güzergah Duraklari: Zincirlikuyu-Bogaziçi Köprüsü-Burhaniye Mah...
Metrobüs Haberleri | Mynet Haber Mecidiyeköy'de ariza yapan metrobüs, durakta bekleyen yolculari isyan ettirdi. Yüzlerce yolcu, bozulan araç sebebiyle metrobüs yolunda yürümek zorunda kaldi. Metrobüs seferleri aksadi.
Metrobüs Blogu O nedenle Ahmet Ümit'in Istanbul Hatirasi'ni da basladiktan epey bir süre sonra bitirebildim ve nihayet bu kitap da "Metrobüs Kitapligim" daki yerini aldi.
Metrobüs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder